Cursusverkoop

De cursusverkoop voor semester 1 is afgelopen.
Indien je nog vragen hebt over cursusmaterialen kan je dit steeds vragen via cursus@lombrosiana.be

Aankondigingen
Image
Lidkaarten

Janos

Beste studenten,

Een aantal onder jullie vragen zicht (terecht) af waar de ledenkaarten blijven.
Zoals sommigen al weten loopt het drukken van deze kaarten vertraging op door een software probleem. Wanneer je kaart gedrukt is, dan zullen wij ze zonder meerkost per post opsturen om te vermijden dat er verplaatsingen dienen te gebeuren om je ISIC-lidkaart te ontvangen.

Ut vivat, crescat et floreat,
Lombrosiana

2020-10-31
Image
Code Rood cursusverkoop 30/10

Louise

Beste studenten

Door wijziging in de maatregelen omtrent covid-19 zijn we genoodzaakt om een reserveringssysteem in te lassen voor de cursusverkoop aanstaande vrijdag. 

Jullie kunnen zich hiervoor inschrijven via Ufora-tools -> Bijeenkomstenplanner. Indien jullie niet gereserveerd hebben, kunnen jullie niet om jullie boeken komen. 

Opgelet! Vrijdag = laatste afhaaldag

2020-10-28
Image
Boekenverkoop

Louise

Dag studenten 

Het is zover het nieuwe jaar gaat van start. Vanaf maandag 21/09 start de boekenverkoop in de oude cafetaria van de faculteit. De cursus voor grondslagen van het strafrecht moet nog binnenkomen (nieuwe editie) en kan je later via ons bestellen. In tussentijd zal er door de prof een alternatief worden voorzien. De codices Strafrecht en Belgisch publiekrecht komen in de loop van de week online op de bestelsite. Als je wil genieten van extra kortingen en voordelen kan je nog steeds lid worden van Lombrosiana. Samen met de ledenkaart krijg je een guido gids, ook deze bevat vele kortingen en bonnen voor verschillende plaatsen in Gent. 

Groetjes

Cursusmeester Lombrosiana

2020-09-20
Kalender