Lombrosiana

Hey there,

Als jullie dit lezen hebben jullie waarschijnlijk voor de richting criminologie gekozen. Het eerste jaar aan den unief is altijd wel een beetje spannend, maar of je nu helemaal alleen aan deze richting begint of samen met een goeie vriend of vriendin, bij ons ben je altijd meer dan welkom! Wij zijn er om jullie wegwijs te maken, maar natuurlijk ook voor meer dan dat! We zijn er om ervoor te zorgen dat jullie eerste jaar er eentje wordt om nooit te vergeten! Gent is een studentenstad in hart en nieren en het zou zonde zijn om daar niet ten volle van te genieten!

Bij lombrosiana vind je een maatje, iemand bij wie je je hart kan luchten, iemand die je aanmoedigt om samen naar de lessen te gaan, een drinkbuddy, een studeerbuddy of alles in 1. De doop moet je dan ook zien als de gelegenheid bij uitstek om een band op te bouwen met medestudenten en mede toekomstige schachten. Het is een bewogen dag vol uitdaging en beproevingen maar het belangrijkste is dat jullie het allemaal samen doen!

Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen eind oktober en ik beloof jullie dat het een geweldig jaar wordt! Als jullie nog vragen hebben mogen jullie altijd mailen naar schachtentemmer@lombrosiana.be of mijn een berichtje sturen via Facebook.

Lieve groetjes en hopelijk tot binnenkort!
Jullie schachtentemmer, Lore