1e BACHELOR WEEKEND

29 sept - 1 okt 2017

Beste criminoloog in spe,

Naar goede gewoonte organiseert Lombrosiana ook dit jaar het legendarische 1e bachelorweekend. Dit is een weekend om zowel ons als de mensen waarmee je waarschijnlijk je hele studententijd zal doorbrengen wat beter te leren kennen. De perfecte gelegenheid om de eerste vriendschappen te scheppen. We kunnen jullie garanderen dat je hierna nooit meer alleen in een auditorium hoeft te zitten. Tenzij je natuurlijk mensen leert kennen die nooit naar de les gaan...

Natuurlijk zullen er ook vrije momenten en infomomenten zijn om jullie wat beter wegwijs te maken in deze eerste weken van jullie schooljaar. Deze zouden de grote stap naar Gent, dé universiteitsstad bij uitstek, moeten verkleinen. Dit weekend zal doorgaan van vrijdagavond 29 september tot zondag(na-)middag 1 oktober.

Aangezien we zelf studenten zijn en dus leven van een studentenbudget, hebben we besloten om het weekend te organiseren aan de studentikoze prijs van 40 euro. Geinteresseerd? Haast je dan snel en schrijf je in voor dit fantastische weekend. Zoals reeds gemeld zijn de plaatsen beperkt, wees er dus snel bij! Hier zal binnenkort ook de informatie over waar we samen komen en wat je zeker niet mag vergeten, verschijnen. Op die manier blijven jullie niet volledig in het ongewisse. Ook is het belangrijk dat jullie bij inschrijving ons inlichten over mogelijke allergieën en contactpersonen: zo zijn we allen perfect voorbereid!

Moest je nog met vragen zitten kan je steeds contact opnemen met Sofie Ruysschaert en Marie Sinnesael, onze cultuurpraesessen, via het volgende e-mailadres: cultuur@lombrosiana.be.

We sturen je enkele weken voor het weekend doorgaat een e-mail met alle praktische informatie.

We hopen je te zien op ons weekend!

Het praesidium