Lombrosiana

Boeken kunnen besteld worden via de volgende link:
 

http://www.fkgent.be/fkbooks/ 


- Het boek van sociale psychologie en biologische antropologie zal in het tweede semester verdeeld worden.

- De codices van Belgisch publiekrecht en strafrecht en het cursusmateriaal voor formeel en materieel strafrecht kunnen momenteel nog niet besteld worden. Verdere info hierover volgt nog.

- Alle prijzen zijn onder voorbehoud. De uitgevers kunnen tot eind september hun prijzen nog aanpassen..

Dit telkens in de kelder van de universiteitstraat! Vergeet zeker niet jullie studentenkaart mee te brengen en we willen jullie ook vragen om zo gepast mogelijk te betalen (cash).

Info over bestellen

Waarom bij ons bestellen:

- Wij verkopen onze boeken goedkoper dan in de winkel
- Je krijgt al je boeken in 1 keer en je hoeft dus niet zelf in de winkel te zoeken
- Citylife/Joyn kaart = € 11,-
Tijdens het bestellen heb je de keuze om wel of geen LIDKAART te nemen. Dit is de Citylife/Joyn kaart, een kortingskaart speciaal voor studenten. Ook kan je met deze lidkaart meegenieten van de voordelen die Lombrosiana krijgt van de sponsors.
Alle kortingstarieven zijn te vinden op de site van Citylife/Joyn.

 

Welke boeken heb je nodig?
Boeken kunnen besteld worden in een kant-en-klaar pakket per studiejaar, of je kan afzonderlijk je eigen pakket samenstellen. Alle boeken die niet bij ons te verkijgen zijn, zijn te verkijgen via de prof. Deze zullen hier tijdens de eerste les meer informatie over geven aan jullie..
Ook voor een heleboel keuzevakken verkopen wij de boeken, dus volg je een bepaald keuzevak, kijk dan zeker even in de lijst ‘andere’ terwijl je bestelt.

 

Hoe bestellen?

Rooster om boeken op te halen:

 

  • De eerste boekenverkoop is na de opendeurdag op 21 september 2017. Vanaf dan zullen er de eerste lesweken nog voldoende verkoopmomenten plaatsvinden, waarvan de uren te vinden zullen zijn op onze website en facebookgroep. Ons rooster is afgestemd op de lesroosters van elk jaar en in overeenstemming met de boekenverkoop van de rechten.
  • De boeken zijn steeds te verkrijgen in de kelder van de Universiteitsstraat, voor de eerstejaars zal dit steeds aangeduid worden. 

De boeken kunnen open volgende momenten afgehaald worden:

  • Dinsdag van 11u00 tot 13u00
  • Woensdag van 11u45 tot 13u00
  • Donderdag van 11u45 tot 12u45
  • LET OP: Dinsdag 26/06 zal er uitzonderlijk GEEN verkoopmoment plaatsvinden!

  Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar cursus@lombrosiana.be